İçerde Mafya Celal Baba Öldümü? Celal Babanın Planı Nedir? 9. Bölüm Tüyoları

İçerde dizisi 9. bölümün 2. fragmanı kafalarımızı karıştırdı?

Neden mi acımasız mafya karakteri Celal baba tek tek yanında ki en güvenilir sağlam adamlarını kaybediyor. Sarp başta kızı Melek'i esir tutmuştur Mestan geçen bölümde ölmüştür.

Davut, Minik ve Alyanak'ın esir alındığını görüyoruz çeşitli sahnelerde peki hepsini tek başına Sarp'mı yaptı? Elbette hayır akıllara Yusuf müdürlemi iş birliği yapıyor diye düşünenlere de cevabım hayır!

Hatırlayın çocuk kaçakcısı uzun saçlı bastonlu herif vardıya muhtemelen onun işleridir diye düşünüyorum. Peki ya Sarp ile ortaklaşamı plan yapıyorlar? bunu izleyip göreceğiz.

Diğer bir merakla beklenen konu ise alev alan bir araç içerisinde Celal babanın olduğunu zannediyoruz ki Mert'in şu sözleri kafamızı çok karıştırdı Celal babamızın kanı yerde kalmayacak!

Celal baba gerçekten öldümü? yada planladıkları bir oyunmu var hep birlikte izleyeceğiz.

GÜNCELLEDİK !

CELAL BABA NE OLDU? ŞİMDİ GERÇEKTEN ÖLDÜMÜ? ARAÇ PATLADI FAKAT KONTAĞI ÇEVİREN KENDİSİ DEĞİLDİR? MUHTEMELEN KORUMLARINDAN BİRİSİ VURALIN İÇERİ TELEFON ALMAYA GİTTİĞİ ANDA CELAL BABAYA DURUMU SÖYLEYEREK BUNA GÖRE TEDBİRİNİ ALMIŞ CELAL BABA ÖLDÜ ZANNETSİNLER ARKA PLANDAN AT KOŞTURMAYA DEVAM EDELİM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜR? ÇÜNKÜ VURALI YERLEŞTİREN ADAM ALYANAKTIR.

ALYANAK PLANI KENDİSİNİ BİTİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLADI PEKİ YA İZLEYİCİLER VE ÖLDÜMÜ ÖLMEDİMİ ? KONUŞA DURSUN REYTİNG MESELESİ.

PEKİ MERT, MELEK VE SARP ÜÇGENİ NASIL OLACAK ? MERT FİSÜN TEYZEYE VE EYLÜLE ZARAR VERİR Mİ NE DERSİNİZ ÖFKESİNE?

Yorum Gönder

0 Yorumlar