Müge Anlı Hatice Çetin Cinayeti Kim Öldürdü? 3 Kasım 2016 Atv izle

Müge Anlı 3 kasım perşembe günü yine soru işaretleri olan olayları ele alarak aydınlatmaya devam ediyor. Hatice çetin 17 yaşında Mustafa Akman ile duygusal bir ilişkisi vardı mustafa evli biriydi bu durumdan haberi olmayan hatice ile mustafa bey arasında birliktelik yaşanmış bu durumu annesi ile paylaşmış ve babası mustafa ile görüşerek kızı ile evlenmesini onun üstüne bir daire yapmasını istediğini dile getirmiş bu olaylardan sonra evden çıkan hatice çetin’den bir daha haber alınamamış aralamalara rağmen bir sonuç elde edilememiş ve kaybolduktan sonra 12 gün sonra cansız bedeni ormanda bulundu.

MÜGE ANLI ile ilgili görsel sonucu

Haticenin babası kızım  en son mustafa ile görüştü onun yanındaydı sonrasında ölü olarak bulunduğu için sorumlusunun mustafa akman olduğunu söylerken mustafa akman telefon ile yayına bağlanarak hatice en son görüştüğünde kendisini aradığını ve teyzesi ile birlikte kendilerini hastaneye götürmelerini istediğini onu arabayla bir yere bıraktığını daha sonra görüşmediğini dile getirirken müge anlı anlatılanların hayatın olağan akışına aykırı olduğunu mustafa beyin bazı anlatımlarının eksik olduğunu düşündüğünü dile getirirken haticenin babası ise anlatılanların yalan olduğunu mustafanın ailesi ile birlikte tanışık olduğunu kendisine zamanında yardımcı olduğunu ve mustafanın kendi namusuna göz koyduğunu söylemesi ise müge anlıyı şaşırtırken sana geçmişte yardımcı olan birisine bunu nasıl yaparsın diyerek tepki gösterdi.
MÜGE ANLI ile ilgili görsel sonucu
Müge anlı için olayın tuhaflığının nedeni mustafa ile haticenin babasının görüştüğü sırada bu olayın yaşanmış olmasında babası ile gayet sakin bir şekilde konuşmasının mümkün olmadığını mutlaka arrada hararetli bir olay olması gerektiğini belirtirken babası bu durumun olmadığını söyledi. Haticenin ölümünden önce kendisini aradığını evde ölümü beklediğini babasının dışarı çıkmasına izin vermediğini söylemesi üzerine müge anlı madem öyle evden çıkamıyor daha sonra nasıl evden çıkıp hastaneye gidiyor diyerek mustafa beyin yalan söylediğini dile getirdi.
MÜGE ANLI ile ilgili görsel sonucu

Müge Anlının programında diğer ele alınan konular ise Evlilik vaadi ile dolandırılan 3 damadın kaptırdığı paralar ele alınırken defalarca programda uyarmasına rağmen bunların yaşanması ekranlara geldi.

Malatya İnönü üniversitesi tıp fakültesi 1. sınıf öğrencisi enis eren 25 ekim tarihinde kayboldu kendisinden bir daha haber alınamadı.

Ege üniversitesi iletişim fakültesi öğrencisi Feyyaz Tatar 18 ekimden beri aranmasına rağmen halen bir netice elde edilebilmiş değil.

Müge Anlı hatice çetin, Müge Anlı feyyaz tatar, Müge Anlı 3 Kasım 2016 , Müge Anlı 03.11.2016

0 Comments

Yorum Gönder