Özge Ulusoy Lifestyle / Sevgilisi Kimdir İfşa Resimleri Kaç Yaşında İnstagram Hesabı

Özge Ulusoy ünlüler dünyasına ilk adımını Miss Turkey 2003 ikincisi olarak atmıştır, daha sonrasında bir çok teklifler aldığını biliyoruz.
Farklı farklı projelerde yer alan Özge Ulusoy'un hatırladığımız sinema filmlerini ve oynadığı dizleri aşağıda sıraladık.
ÖZGE ULUSOY ile ilgili görsel sonucu
Güzel oyuncunun oynadığı filmleri ve diziler yazmadan önce kendisinin 28 Ekim 1982 yılında Ankara'da doğduğunu belirtmek istedim.

Arka Sokaklar, Kutsal Damacana: Dracoola, Senin Uğruna, Türk'ün Uzayla İmtihanı, Ateşe Yürümek gibi projelerde yer almıştır.
ÖZGE ULUSOY ile ilgili görsel sonucu
Eğitim durumu hakkında bilgi aktardığımızda ise Hacettepe Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi olmak üzere 3 üniversitede farklı bölümler okuduğunu sizlerle paylaşabiliriz.
ÖZGE ULUSOY ile ilgili görsel sonucu
Son olarak Lifetime kanalında yayınlanan Lifestyle adlı programın sunuculuğu yapmakta olan Özge Ulusoy haftaiçi her sabah birbirinden farklı konuklarıyla sabahları ekranların vazgeçilmez neşesi olmaya devam etmektedir.
ÖZGE ULUSOY ile ilgili görsel sonucu

Son olarak ise özel hayatı ile ilgili bilgiler aktaracağız, gerek twitter adresi veya intagram hesabından yaptığı açıklamar ve resim paylaşımları üzerine mutlu bir ilişki yaşayan güzel oyuncumuz Hacı Sabancı ile birliktedir.
ÖZGE ULUSOY ile ilgili görsel sonucu

Yorum Gönder

0 Yorumlar