Cansu Taşkın İfşa İnstagram Resimleri / Sevgilisi Kaç Yaşında Vücut Ölçüleri

Cansu Taşkın Kimdir, Kısaca Biyografisi

Cansu Taşkın Playboyları peşinden koşturan isim. İstanbul da 15 Kasım 1992 seneninde dünyaya gözlerini açmıştır. Etrafından aldığımız bilgilere göre Bulgaristan Muhaciridir. Cansu Taşkın 16 yaşlarında podyum ile tanışmıştır. Türkiye Onu ilk olarak 2000 Senesinde Kanal D Sponsorluğunda yapılan Miss Turkey Yarışmasında 3. olarak tanımıştır. Yarışmadan sonra profesyonel olarak mankenliğe adım atmış ve bu yolda devam etmeye karar almıştır. Vücut ölçüleri 90 / 56 / 92 olarak dikkat çekiciydi.
Cansu Taşkın Kimdir, Nereli, Mesleği, Hayatı Kısa Biyografisi
Cansu Taşkın’ ın ismi bir ara isimi Engin AKYÜREK ile anılmış, daha sonra Mehmet Ali Erbil’in yarışmasında süper mini etek giyerek herkesin ilgisini çekmeyi muvaffak olmuştur. Cansu Taşkın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile daha çok fenomen olacağa benzemektedir.

Cansu Taşkın Model ve Oyuncu olarak bilinmektedir,  Akrep burcundan olan Cansu Taşkın 1,82 cm,Boyunda 53 Kilodur.

En son Çin’ de yapılan Miss Model of the World yarışmasına katılan Cansu Taşkın kendisi hesabına yeni bir deneyim ve tecrübe olduğunu belirtirken, 80 ülke arasında Talent Show Ödülü’nü almaya hak kazandı. 8 Nisan 2016 tarihinde vizyona girmiş olan Bambaşka Film de özel görüntüleri olduğunu belirtiyor. Cansu Taşkın, Fatmagül’ün Suçu Ne? isimli dizide 8 bölüm rol almıştır, Ayrıca spor sunuculuğunu yaparak ismini duyurmayı muvaffak olmuştur.

cansu taşkın ile ilgili görsel sonucu
Cansu Taşkın Fiziksel Özellikleri

Cansu Taşkın Kimdir, Nereli, Mesleği, Hayatı Kısa Biyografisi

Cansu Taşkın Doğum Yeri: İstanbul

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1992

Saç Rengi: Siyah

Göz Rengi: Mavi

Boyu: 1,82

Kilosu: 53

Cansu Taşkın Mesleği: Oyuncu, Manken, Model

0 Comments

Yorum Gönder