İşte Benim Stilim Bahar Candan izle Dondurma Gibisin İfşa Klibi / Bahar Candan İfşa Videosu

İşte Benim Stilim programı hayatımıza renk katmaya devam etmektedir, belli bir izleyici kitlesi olan milyonların takip ettiği tarz yarışmasında özellikle kızların güzelliği ve tatlı atışmalarıyla reyting alan programda birbirinden farklı karakterlerin yer aldığını bilmekteyiz, şüphesizdir ki bu sezonda en dikkat çekici isim Bahar Candan çocukca tavırlarıyla izleyenlerin dikkatini kısa bir süre içinde başarmıştır.
Bahar Candan kimdir merak konusu olmaya başladıktan sonra ise planladıklarını uygulamaya başlamışlardır yapımcı şirket tarafından herneyse buralara hiç girmeyeceğim emek hırsızlığı yapmıyorlar sonuçta buda bir başarıdır kesinlikle.

Herneyse Bahar Candan'ın söylediği Dondurma Gibisin adlı şarkıyı söylediği video klibi sizlerle sitemizde paylaşmak istedim sitemizde yer alan video klip sayesinde Baharın söylediği şarkıyı dinleyebilirsiniz.
bahar candan nihal candan ile ilgili görsel sonucu
İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan haftaya yayınlanacak olan gala için kendi sesiyle daha önce hiç bir yerde duyulmamış bir şarkıyı seslendirdi. Bahar'ın sesi ve performansı o kadar çok beğenildi ki jüri şarkıyı tekrar istedi. Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz ise Bahar ile sahneye çıktı ve şarkıya adeta klip çektiler.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
bahar candan nihal candan ile ilgili görsel sonucu
7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tuğba Çiğdem, Esin Çelik, Ezgi & Elçin Akar, Deniz Saral, Çağla Sarıoğlu, Nazlıcan Arkan

Yorum Gönder

0 Yorumlar