Antalya Kaş Ucuz Ekonomik Tatil Fiyatları, Kaş 2017 Uygun Tatil Yerleri


Kaş Antalya’nın bir turizm ilçesidir.Bölgeye her yıl birçok turist gelmektedir.Buturistler ihtiyaçlarını Kaş’ta sağlamaktadır.

Konaklama yiyecek içecek gibi ihtiyaçlarını Kaş’ta karşılanması bölge halkı için bir ekonomik fırsattır.Burada yaz aylarında turistlere yönelik olarak açılan işletmelerde çalışma imkanınıda bulan yerel halk burada çalışarak maddi açıdan birgelir elde eder.


Kaş’ta ayrıca tarım faaliyetleride önemli bir gelir kapısıdır.Bölgede tarım için oldukça müsait bir iklim tipi vardır.Akdeniz iklim tipi bir çok meyve ve sebze yetişmesine olanak sağlar.Bölgede sayısı fazla olmasada turizmle uğraşmayan kısım tarım ile uğraşır.Tarımla uğraşanlar ürünlerinin bir kısmını bölgede satarken bir kısmını ise başka bölgelere satarlar.

Kaş’ın ekonomisi bu iki temel üzerine kurulmuştur.Turizm faaliyetleri günümüzde tarımdan daha üstündür.Bölgede turizm her geçen gün geliştiği için bu iki ekonomik faktör arasındaki farkta o orandaartmaktadır.Tarım bölgenin sürekli olarak göz önünde olsada son yıllardaki turizm gelişimi gözardı edilemez.

0 Comments

Yorum Gönder