Galatasaray Karabükspor 22.08.2016 Maçı Özet Görüntüsü Maçın Golleri

Galatasaray Karabükspor 22.08.2016 Maçın Canlı Yayın Videosu ve Özet Görüntüsü Maçın Golleri izle

Evet bu yazımda sizlere başta Galatasaray olmak üzere yeni sezonda beklentiler hakkında görüşlerimi içimden geldiği gibi kısa ve öz cümleler ile sizlerle paylaşacağım.

Beşiktaş'ın başında geçen sezon şampiyon yapan teknik adam Şenol Güneş ile devam ederek başarısını yükselteceğinin sinyallerini vermişti zaten. Yapmış olduğu yeni transferler ile birlikte takım adeta dinamo gibi hızlı bir başlangıç yaparak ligin yeni temsilcisi Alanyaspor'u farklı mağlup etmiştir.

Fenerbahçe ise sezonun başlamasına kısa bir süre kala teknik adam değişikliğine giderek taraftarların görüşünde de farklılılar meydana gelmiştir şüphesiz ki. Neyse vardır bir bildiği diyerek Aziz Yıldırım'ın cümleyi bitiriyorum. Fenerbahçe yeni sezon ilk maçında Başakşehir'le karşılaşmış ve sahadan mağlubiyet alarak taraftarlarını üzmüştür.

Galatasaray'ın maçı ise bugün 21:45'de yeni sezon öncesi müzesine götürdükleri süper kupa futbolcular üzerinde büyük moral yaşattığını belirterek bu sezon özellikle Bruma'nın performansı heyecanlandıran kısım olmuştur hazırlık döneminde sarı kırmızılıları.

İlerleyen günlerde farklı bir proje olan lig tv de yayınlanan maçların canlı yayın linklerini ve özet görüntülerini videolarını paylaşmak istiyorum sizlerde burayı takip ederek kaliteli bir şekilde maçı izleyebilirsiniz.

0 Comments

Yorum Gönder