Trt Spor Caps Beşiktaş Fenerbahçe Küfürlü Tezahürat Videosu

Twitter gündemine bir göz attığımda dikkatimi çeken üst sıralarda yer almış Trt Spor kanalına olan tepki dikkatlerimi çekti, bu konu hakkında sizlere birşeyler yazmak ve ilgili videoyu paylaşmak istedim.

Öncelikle Galatasaray'lı olduğumu belirteyim fanatiklik konusunda tarihimiz ve günümüz farketmez boyun eğmem herkesin aşkı sevgisi kendi takımınadır. Gerçekler vardır ki bunlar değişmez değiştirilemez anlık sevinçleri aşk zannedersin bir gün elbet tepe taklak olursun. Büyük sevinçleri ilk yaşatan takıma aşık olmanın gururu var der susarım evet 6 yedik arkadaşım aferim ufak başarıdır bize göre bakın kadiköyde kupa kaldırdık yakın bi zamanda sizin kadar abartmadık bu tarz ufak sevinçlere aç değiliz biz.
Neyse Trt Spor'un yaptığınıda etik bulmuyorum doğrusu. Tamam ezeli rekabet içerisinde olabiliriz hiç sevmiyor olabiliriz tezahüratlar arasında küfürler argo laflarda olabilir söylenebilir gayet doğal birşey fakat bir televizyan kanalında sansürsüz yayınlamakta nedir abisi?

Alay konusu olan Fenerbahçe dibine kadar batsın beter olsunlar İnşallah! fakat bir televizyon kanalında küfürlü tezahüratı yayınlamakta doğru değil Trt Spor kendine gel!

0 Comments

Yorum Gönder