Kısmetse Olur Lunapark Videosu Adnan & Rabia izle Haftanın Kral Kraliçesi

Kısmetse Olur programının favori isimleri olan Adnan ve Rabia bu hafta prens ve prenses unvanlarının sahibi oldu. Öyle ki ikili hafta sonunun bir lunaparkta geçirdi. Kısmetse Olur Adnan lunapark görüntüleri izleyen herkesi güldürdü. Öyle ki kendisi Lunaparkta uçan salıncaklara bindir ve korkudan yüreği ağzına geldi. Bu durum karşısında gelin adaylarının tepkisi ise olay oldu. İşte o görüntüler ve detaylar…
ksımetse olur adnan ve rabia aşk mı yaşıyor

Kısmetse Olur programında bu hafta şampiyon olan isimler Adnan ve Rabia oldu. Kendilerin ödül olarak ise lunapark macerası yaşatıldı. Peki Kısmetse Olur Adnan Lunapark’ta neden korktu ? Bu durum karşısında ise Rabia Hanım’ın tepkisi ne oldu ? Hemen bu konuda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirecek olursak belirtmek isteriz ki Kısmetse Olur Adnan lunaparkta uçan salıncaklara bilince oldukça çok korktu. Kendisinin korkmasının nedeni ise salıncakların çok yüksekten ve hızlı bir şekilde hareket etmesi oldu. Bu durum karşısında Rabia Hanım ” Adnan Bey çok korkak. Ben onun bu kadar korkak olduğunu bilmiyordum.” şeklinde ifadeler kullandı. Bu konudaki diğer detaylar ise bir sonraki paragrafımızda siz değerli ziyaretçilerimizle.
kısmetse olur adnan ve rabia ödül anı

Kısmetse Olur Rabia ve Adnan arasında aşk mı başlıyor ? sorusu uzun süredir popülerliğini yitirmemiştir. Hemen bu konuda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirecek olursak belirtmek isteriz ki onların arasında kesinlikle herhangi bir aşk söz konusu değildir. Öyle ki kendileri sadece arkadaş olarak beraberliklerini sürdürmektedirler. Bu nedenle Kısmetse Olur Rabia’nın Kısmetse Olur evinden bir başka isimle aşk yaşadığını söylesek herhalde oldukça yerinde ve doğru bir ifade kullanmış olacağız. Ancak bu konuları bir kenara bırakarak kendileri hakkında bu hafta neler oldu konusuna yönelecek olursak belirtmek isteriz ki kendileri bu haftanın birincileri olarak lunaparka gidip macera yaşadılar. Kısmetse Olur Adnan’ın lunaparkta çok korkması olay oldu. Bu durum karşısında ise Kısmetse Olur Rabia ” Adnan çok korkak.” ifadelerini kullandı. İyi günler dileriz.

Kısmetse Olur’da Bu Hafta Adnan ve Rabia, Kral ve Kraliçe seçiliyor!

0 Comments

Yorum Gönder