Gelin Evi Show tv Yeşim Evi 13 Ekim 2016 Perşembe Kaç Puan Aldı?

Gelin Evi 13 Ekim Perşembe haftanın finaline bir gün kala gelinlerimiz arasındaki rekabet kızışmaya başladı yarınki büyük final öncesi ev sahibimiz Yeşim Yıldırım misafirlerini İstanbul Ümraniye’de olan evinde ağırlıyor ev sahibimiz 28 Yaşında Aslen ordulu kendilerine ait işletmede çalışıyor 7 aylık bir evliliği olan yeşim hanım iş ev hayatındaki yoğunluğa rağmen düzenine ve ev yerleştirme konusundaki seçimlerine çok güvendiği için birinci olacağına inanıyor.

Show Tv kanalının gündüz kuşağında öğle ortası başlayan programı gelin evi karşısındaki iddalı rakipleri olmasına rağmen başarılı grafiğini aynı şekilde devam ettiriyor her hafta 5 yeni gelinimizin yarıştığı programda pazartesi günü yapılan kura sonucu her biri ayrı bir gün ev sahibi olacak ve misafirlerini ağırlamaya başlıyor ev sahibi olan gelinin yatak odasından oturma odasına mutfaktan çeyizlerine kadar tüm evini gözlemleyen gelinlerimiz eksik veya güzel buldukları yönleri belirtiyor. gelin-evi-13-ekim-yesim-salon İkram zamanı gelince ev sahibimizin masa koyduğu çeşitlerden tabaklara çatallara kadar olan kısımda misafirler hem göze hem mideye hitap edip etmediğini söyleyerek bu anı değerlendiriyor gün sonuna doğru ise ev sahibimizin eşi ile evlenme anı kına gecesinde giydiği kıyafet düğünündeki gelinliği giyerek misafirlerinin önüne çıkarak onların fikirlerini öğreniyor. Son olarak düğün görüntülerini hep birlikte izleyerek bu mutlu gününün kritiğini yapıp puanlamaya geçiyor misafirlerimiz tek tek o günün ev sahibine puan veriyor bunun nedenlerini açıklayarak yapıyorlar tüm puanlama bitince gün sonunda aldıkları puanı ekran başındaki izleyicilerimiz biliyor. Cuma günü büyük final günü geldiğinde ise hafta içinde gün sonunda en çok puanı alan gelinimiz beşi bir yerde ödülününün sahibi oluyor.

gelin-evi-13-ekim-yesim-yatak-odasi1
Yeşim Yıldırım Günü Kaç Puan Alarak Kapattı

Program Sonunda ise Yeşim Hanıma Özge 4 Nuray 5 Mihriban 5 Pınar 4 puan verdi Böylelikle  puanla 18 günü kapattı.

Gelin Evi 13 Ekim Perşembe, Gelin Evi 13 Ekim 2016 Yeşim , Gelin Evi 13.10.2016, Gelin Evi Yeşim Yıldırıgelin-evi-13-ekim-yesim-yatak-odasi

0 Comments

Yorum Gönder