Göz6 Nesil Kimdir? Göz6 Nesil Sevgilisi, Kaç Yaşında, Elendimi

Göz6 Nesil Kimdir? Sevgilisi, Kaç Yaşında, Elendimi
Tv8 ekranlarında büyük heyecan devam ediyor Göz6 yarışmasında ki eleme oyunları ve araba oyunları büyük ilgi görüyor. Eve yeni giriş yapan Nesil ise yeni bölümde dikkat çeken isimlerden oldu. Göz6 Nesil kimdir kaç yaşında  gibi sorular ise merak edildi. Elenen yarışmacının ardından bilindiği üzere yeni isimler eve giriş yapıyor. Kızlar ve erkekler artık daha stratejik davranıp eleme isimlerini verirken daha dikkatli davranıyorlar. Sms birinciliği ise artık oylamada bir isim söyleme hakkı elde edecek ve potaya birini sokma şansı olacak.

Göz6 Nesil Kimdir ?
Yeni bölüm ile eve giriş yapan isim Nesil oldu iddialı bir giriş yapan yarışmacı hızlı bir şekilde tanışma aşamasını geçmeye ve eve adapte olmaya çalıştı. Herkes gibi benim de ilk amacım tabi ki Survivor'a katılmak bunun için elimden geleni yapacağım. Evde ters düştüğüm isimler ile gerekirse tartışmalara girerim fakat genel itibari ile sakin bir insanım. Kendimi oyunlarda gösterip öyle ifade etmek istiyorum dedi. Babası Brezilya'lı olduğu teninin rengi dikkat çekiyor.


Adı : Nesil
Yaşı : 24
Boyu : 1,76
Kilosu : 60
Doğum Yeri :
Mesleği :

Meltem eve veda edecek mi onun da yerine biri gelecek mi merakla bekleniyor. Bilindiği üzere Meltem evli ve çocukları var. Sürekli yarışmada görülmemesinin sebebi ise çocukları ile görüşmesi olduğu tahmin ediliyor. Eşi ve çocukları eve gelip Meltem'in artık eve dönmesini istemiş olabilirler. Çünkü Meltem'in ailesi ile görüşmesinden sonra eve yeni bir yarışmacı giriyor buda Meltem'in gittiğini akkıllara getiriyor.

0 Comments

Yorum Gönder