Güntaç Özdemir Nerde (Yüksek Sosyete) Dinle & Sevgilisi Kimdir? Kaç Yaşında?

Yüksek Sosyete dizisi yayınlanan bir bölümde Güntaç Özdemir'in seslendirdiği Nerde adlı şarkısına yer verilmiştir. Benim gibi bir çok kişinin de dikkatini çeken bu müziği kim söylemekte? diye merak ettiğimi hemen araştırdığımı söyleyebilirim açıkcası.

Güntaç Özdemir 1985 yılında Ankara'da doğmuştur, Bilkent Üniversitesinde İletişim Tasarım bölümü mezunu olan genç sanatçımız çalışma yaptığı albüm çalışmaları beğenilmektedir. Müzik kariyerine 15 yaşında davul çalmaya başlamıştır, 19 yaşında da gitarını eline alarak devam ettirdiği müzik hayatına son olarak 21 yaşında bass çalmaya başlamıştır.

güntaç özdemir ile ilgili görsel sonucu
Fransızca, İngilizce ve İspanyolca dillerine hakim olan Güntaç özellikle kariyerinin doruğunu M.U.C.K adlı dizide yaşamış ve burada belli bir hayran kitlesine sahip olmuştur dizide ki performansı beğenildiğinden dolayı.
güntaç özdemir ile ilgili görsel sonucu
Pop, cazz, rock ve soul müzik türlerini karıştırarak kendine has bir müzikle kariyerine devam eden Güntaç Özdemir'in sevilen dizi Yüksek Sosyete sayesinde Nerde şarkısı son günlerde en çok dinlenen hit müzikler arasında yer almayı başarmıştır.

0 Comments

Yorum Gönder