Kubilay Aka (Vatanım Sensin) Bilinmeyenleri ~ Sevgilisi Kimdir Kaç Yaşında

Sizlere bu konumuzda Kubilay Aka hakkında önemli bir kaç bilgi vererek sizlerle resim paylaşımında bulunacağım.. Kimdir bu Kubilay Aka nerden çıktı şimdi diye soracak olursanız yeni başlayan dizimiz Vatanım Sensin de Ali Kemal karakterini canlandıran genç oyuncumuz, özellikle bayan arkadaşların dikkatini çekti diyebilirim.

Çok kısa zaman içinde sosyal medya hesaplarında sıkça paylaşımları görmekte olduğum bu isimi bende merak edip sizlerle bu yazıyı paylaşmak istedim açıkcası. 21 Yaşında olan karizmatik oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir.

Kubilay Aka kimdir ile ilgili görsel sonucu
Oyunculuk kariyerinin yanı sıra iş hayatında da ileriyi hedefleyen başarılı isim şuan için İstanbul'da özel bir şirketin tanıtım yüzü olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Vatanım Sensin adlı dizide üstlendiği karakterin özelliklerinden bahsetmek gerekirse sizlere şu bilgileri aktarabilirim, Cevdet ve Azize çiftinin en büyük çocuğu olan Ali Kemal dizide özellikle babasının başarılarına karşı tam destek veren hatta aşırı beğenen bir karaktere sahiptir. Tıpkı babası gibi güçlü, iradeli kahraman bir asker olmayı çok istemektedir fakat bir gün aldığı haberle ile gerçekler bir anda değişir.

Kubilay Aka kimdir ile ilgili görsel sonucu

Kanal D kanalında yeni başlayacak olan bu dizide neler olacak hep birlikte izleyeceğiz. Kubilay Aka hakkında sizlere bu kadar bilgi verebiliyorum ne yazık ki ilerleyen günlerde oyuncu hakkında daha detaylı bilgiler edindikce sizlere bu konu üzerinden güncelleyerek bildirim paylaşacağımızı söylemek isterim.
Kubilay Aka kimdir ile ilgili görsel sonucu
Özellikle sevgilisi varmı? varsa kimdir? Nereli? Boş vakitlerinde neler yapar? nelerden hoşlanır? gibi soruların meraklıları sayfamızı takip ediniz. sürekli olarak instagram, facebook ve twitter hesabını, adresini takip ediyorum bu konu hakkında detay öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağım.

0 Comments

Yorum Gönder