Show tv Best Model 11 Ekim 2016 ~ En Güzel & Yakışıklı Mankenler

Show Tv kanalında 2016 yılında kimin yıldızı parlayacak hep birlikte göreceğiz, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy gibi dahası var fakat aklıma gelen başlıca ünlü isimler bunlar olduğundan dolayı vereceğim örnek için belirttim, evet söylediğim ünlüler günümüzde en çok konuşulan isimler olduğunu hepimiz biliyoruz.

Peki bu isimler ilk olarak adını, kendisini Best Model yarışmasıyla tanıttığını biliyor musunuz? Eminim bilen arkadaşlar oldukça azdır genel olarak bu durumdan haberimiz bile yoktur.. Neyse arkadaşlar 29. Best Model yarışmasında bu sene taçı takan bay ve bayan model manken kim olacak?

Hep birlikte izleyip göreceğiz, şimdiden iddia ediyorum özellikle gelecek sene için bu yarışmaya katılan bay ve bayan mankenlerden en az 10 tanesi yeni başlayacak olan dizilerde oyuncu olarak göreceğimizden hiç şüphem yoktur.

best model 2016 ile ilgili görsel sonucu

Best Model yarışmasına söyleyeceğiniz birşey var mı? sizlerin düşüncesi nedir bu durum hakkında merak etmiyor değilim açıkcası.

2015 yılı Best Model yarışmasında taçlanan zirvenin sahipleri Beyaz Show'da konuk olmuştu ve samimi açıklamalarda bulunmuşlardır buyrun bakınız;

0 Comments

Yorum Gönder