En İyi Ben Söylerim Fox tv 3 Ocak izle / Serdar Ortaç & Kibariye Dinle

Yıllar yılı geçti Acun'un Türkiye'ye taşıdığı müzik yarışması O Ses Türkiye reytingleri düşmek bilmedi, bunda en büyük katkı tabiki de juri üyelerinin enerjisinden kaynaklandığını belirtmek isterim ki sadece müzik olduğunda bir yere kadar katlanılmaktadır, seyir zevki açısından örnek O Ses Türkiye juri üyelerinde ki tatlı rekabetler, atışmalar birbirinden komik anların yaşanması izleyenleri ekran başında müzik dinletmiyor eğlendiriyor kahkaha attırıyor.

en iyi ben söylerim ile ilgili görsel sonucu
Bizde bunu sevdik!! açıkcası bir çok müzik yarışması denendi yayınlandı ve çok kısa bir zaman içinde balon olup patladı bitti gitti. Tıpkı bunlara benzer bir durumda En İyi Ben Söylerim adlı yarışmasıda katılacaktır diye tahmin etmekteyim doğrusu. Kibariye ve Serdar Ortaç'ın juri koltuğunda oturması ve sunuculuğunuda Çağla Şikel'in üstlendiği yeni yarışma Ben Söylerim Fox tv kanalında başlayacaktır.
en iyi ben söylerim ile ilgili görsel sonucu
Yayın tarihi 3 Ocak Salı günü olarak belirlenmeside neden Salı sorusunu merak ettik doğrusu, çünkü o gün Atv kanalında ve Kanal D ekranında yayınlanan sağlam bir izleyici kitlesi bulunan iki dev dizi EDHO ve Hayat Şarkısı var.
en iyi ben söylerim ile ilgili görsel sonucu
Bakalım hep birlikte göreceğiz formatı hakkında henüz detaylı bir bilgim olmadığı için daha fazla birşey yazamayacağım umarım verilen emekler boşa çıkmaz reytingleri yüksek olan keyifli bir program izleriz..

0 Comments

Yorum Gönder