Ölene Kadar Selvi Karakteri (Fahriye Evcen) Bilinmeyenleri / İfşa Sevgilisi Kimdir

Fahriye Ecen Kidmir? İşte Fahriye Evcen ile ilgili bilinmeyenler

fahriye evcen ile ilgili görsel sonucu

1986 yılında Almanya’da doğan Fahriye EVCEN 30 yaşındadır. 2004 yılında Oya Aydoğan ve yapımcısı tarafından fark edildi. Boğaziçi Üniversitesi’nde tarih bölümünden mezun olmuştur. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı son olarak Çalıkuşu’nda Feride karakterine canlandırdı.
İlgili resim

Boğaziçi Üniversitesinde eğitim alan Fahriye Evcen oyuncu olmasaydı akademisyen olmayı istediğini ve bu işi yapmasaydım kesinlikle okulda kalmayı tercih edeceğini açıkladı. Burcum İkizler ama yükselenim Yengeçtir. Fahriye Evcen’nin ailesi Almanya’da yaşıyor. Fahriye Evcen’de işlerden fırsat bulduğum zamanlarda yanlarına gidiyor.

İlgili resim
Fahriye EVCEN’in canlandıracağı Selvi karakteri ise oldukça başarılı bir avukattır; ancak Ömer nedeniyle pis işlerin avukatlığını yapmış ve bu işlerde tanınmış bir avukat olmuştur.

Ölene Kadar Dizisi Nerede Çekiliyor(Set Nerde)
İlgili resim

Küçükken geçridiği bir kalp operasyonu ile doktorlara karşı özel bir ilgilisi olan Selvi Dağhan’ın durumuna da tepkisiz kalamayacaktır.

0 Comments

Yorum Gönder