Kısmetse Olur Akın Kimdir? Nereli Kaç Yaşında İnstagram Resimleri

Kısmetse olur Akın kim? Kime geldi? 2 Ocak Kısmetse olur akın kimdir?

Bu hafta öncekilerden daha sakin bir eleme yaşandı. Reytingler artması için bilindiği üzere çiftler veya ilişkisi olan adaylardan eleme olmuştu. Gelinler evinden Öykü damatlar evinden ise Kaan elendi. Yerlerine iki aday gizem ve akın oldu. Peki, yeni gelen yarışmacı akın kimdir?

Şuan Akın hakkında gelen haberlerde yakışıklı ve 30 yaşlarında biri olduğu. Evin en büyükleri Aycan’ın sevgilisi olan Onur’dur. Akın eve girdiğinde yaş ortalamasını biraz yükseltecektir.

KISMETSE OLUR AKIN KİM OLDUĞUNA DAİR AKILLARDA BİR ÇOK SORU İŞARETİ MEVCUTTUR. BU KONUMUZDA EMİN OLMADIĞIMIZ BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMIŞTIK GELDİĞİ GÜN. DİĞER BİR KONUMUZ İSE DETAYLI KESİN NET BİLGİLERİ VE EN ÖZEL RESİMLERİ VİDEOLARI PAYLAŞTIK SİZLERLE...

KISMETSE OLUR AKIN KİMDİR? MERAK EDENLER DİĞER PAYLAŞTIĞIMIZ YAZIMIZA GÖZ ATSIN BİR ZAHMET..

Kısmetse olur akın kime geldi?

30 yaşlarında olan yakışıklı ve zengin damat adayı Rabia için geldiğini açıkladı. Geçtiğimiz haftalar da kısmetse olura yeni gelen aday Tuğçe Ergişi Gökhan’a aday olarak gelmişti. Gökhan pek ilgilendiğini göstermese de yeşil ışık yakmıştı. Gökhan Rabia’nın evden gitmesi yönünde baskılar yapsa da yapım Rabia için yeni bir adayı eve soktu. Yeni bir ilişkiden çıkan Rabia da olanları atlatmamış olabilir. Bakalım akın Rabia’nın yaralarını saracak mı?

0 Comments

Yorum Gönder