Survivor Dj Berna Öztürk Kimdir / İfşa İnstagram Resimleri Kaç Yaşında

Survivor 2017 kadrosu her geçen gün daha da netleşmektedir. Daha önce Acun twitter üzerinden paylaştığı mesajlarda Çocuklar Duymasın dizisinden hatırladığımız Furkan Kızılay ve ünlü iki futbolcu İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın yer aldığını duyuran Acun'un son paylaşımıyla Survivor kadrosuna dahil olan ünlüler takımında mücadele edecek isimleri belirlemiştir.

İlgili resim
Yaprak Dökümü dizisinden hatırladığımız ünlü oyuncu Seda Demir ve Dj Berna Öztürk isminin yanında şakşuka şarkısıyla dillerimizden düşmeyen ünlü şarkıcı Tarık Mengüç'te ünlüler kadrosuna katılmıştır.
Bu isimleri öğrendikten sonra ne yalan söyleyim bir çok insanın aklına Dj Berna Öztürk kim acaba diye bir merak konusu belirecektir, bende bunu düşündüğümden dolayı sizlere bu konumuzda daha çok Dj Berna Öztürk hakkında bilgiler vermek amacıyla bu yazımızı sizlerle paylaşıyoruz.
DJ Berna Öztürk ile ilgili görsel sonucu
28 Mart 1984 doğumlu olan çekici bayan özellikle saç tarzlarıyla ve renkleriyle dikkatlerimizi çekmektedir, eğlenceli kişiliğini ve güzelliğini sergilediği müzik performanslarına yansına Berna Öztürk'ün bir kaç size özel seçtiğim instagram adresinden de takipçileriyle paylaştığı resimleri sitemize ekledik, aynı zaman da youtube video sitesinden en çok dinlenen herhangi bir performans videosunuda pansiyonum.blogspot.com aracılığıyla dinleyebileceksiniz..
İlgili resim

0 Comments

Yorum Gönder