Aşk Mantık İntikam Ne Zaman Başlayacak? Nerede Çekiliyor?


Fox TV kanalında yayınlanan diziler beğenilerek izlendiği gerçeği anlaşma sağladığı yapımcılar ve oyuncu kalitesiyle bir çok kişi tarafından bu ön görülen birşey olduğu gerçeği üzerine yeni bir dizinin çok yakında bizlerle olacağını müjdelemek isterim.

Aşk Mantık İntikam adlı dizinin şüphesiz ki en gözde oyuncusu güzelliğiyle ve oyunculuğuyla bizleri büyüleyen Melisa Döngel olacaktır. 

1999 doğumlu Melisa geçtiğimiz sezon Hande Erçel ve Kerem Bursin'inde yer aldığı Sen Çal Kapımı adlı dizide avukat rolünde oynadığını hatırlatmak isteriz.


Aşk Mantık İntikam dizisinde ise nasıl bir rolü üstleneceğini merakla bekliyoruz.

Ayrıca merak edenler için söylemekte fayda var diye düşünüyorum bu yeni dizinin seti İstanbul'da Beyoğlu ve Balat semtinde çekimleri devam etmektedir, ilerleyen zamanlarda başka semtlerde de çekimlerin devam edeceği yönünde duyumlarda aldık sete ziyaret etmek isteyen hayran kitlesine yeni bir bildirim geçeriz elbette ki.

Ayrıca bu dizi 2012 yılında Güney Kore yapımı olan romantik komedi adlı diziden uyarlandığını da belirtmek isterim ki yine merak edenler için dizinin ismini vermek istiyorum. Güney Kore dizisinin adı Cunning Single Lady idir.

0 Comments

Yorum Gönder