Sex Life İkinci Kısım (Sezon) Olacakmı Ne Zaman Oynayacak?

Netflix aboneleri yeni film ve dizilere doymuyor ard arda birbirinden yeni dizileri yayınlayan yapımcı Netflix beyimiz son olarak izleyicilerine Sex Life dizisini yayınlamış ve beğenilerek izlenmektedir.


Bir çoğumuz twitter hesabında ilgili diziyle alakalı çok olumlu mesajlar gönderildiğini gözlemlemem sonucunda sizlere bu dizi hakkında bir kaç bilgi aktararak ardından 2. Sezonun ne zaman yayınlanacak hangi tarihte oynayacak bu soruların cevaplarını yazmaya çalışacağım.

Sex Life konusu
Dizinin konusu, İki çocuklu bir banliyö annesi, çok evli hediyesini vahşi çocuk geçmişiyle bir çarpışma rotasına sokan hafıza şeridinde fantezi yüklü bir yolculuk yapar. Evli ve çocuklu bir kadın, fantezilerini süsleyen eski sevgilisinin tekrar hayatına girmesinin ardından cesur cinsel geçmişi ve mevcut gerçekliği arasında ikilem yaşar. Evliliğindeki tutkunun azalmasından şikâyetçi olan Billie, eski sevgilisi Brad’le yaşadığı çılgın maceraları saplantı hâline getirir ve bunları günlüğünde kâğıda döker. Billie duygusal iniş çıkışlarla dolu bir gün geçirir. Ancak ilişkilerinin fitilini tekrar ateşlemek isteyen Cooper’ın çabaları sayesinde heyecan dolu bir gece yaşar. Cooper rakibinin kim olduğunu görmeye karar verir.

Billie ise Brad’le yaşadığı çalkantılı ilişkiyi tanımlayan tutku dolu anları ve kalp kırıklıklarını aklından çıkaramaz. Diğer annelerle kente giden Billie, burada Brad’le ilgili anılarının canlanmasının ardından Sasha’yla konuşmak ister. Cooper evliliğine dair kaygılarını biriyle paylaşır.

 

0 Comments

Yorum Gönder