Baht Oyunu Bora (Aytaç) & Ada (Cemre) Kimdir Resimleri


Kanal D yeni bir dizinin yayın tarihini takipçilerine duyurmuştur. 15 Haziran akşamı ilk bölümüyle kanal D televizyon kanalında yayınlanacak Baht Oyunu dizisinde birbirinden yetenekli genç oyuncu karakterler yer almaktadır.

İlk olarak Star Tv'de yayınlanan Söz dizisiyle yıldızı parlayan genç aktör son olarak Hekimoğlu dizisinde gönüllere taht kurduğunu belirtmek isterim ki özellikle sosyal medya hesaplarında bayan takipçilerin yoğun ilgi gösterdiği 22 yaşında olan Aytaç Şaşmaz bu dizide zengin varlıklı oyuncu karakterinde oynayacaktır.

Baht Oyunu dizisinde Bora Doğrusöz adlı karakteri canlandıracak olan Aytaç ile Cemre Baysel'in macera dolu anlarını izleyeceğiz.


Bakımlı genç güzel oyuncu Cemre Baysel ise bu dizide yaptığı sakarlıklarla izleyeblerin karşısında komik sahneleriyle olacaktır.


Baht Oyunu Dizisi Oyuncuları (Cast)

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.


Karakterleri

Aytaç Sasmaz – Bora Dogrusöz

Idris Nebi Taskan – Rüzgar Akcan

Hande Subasi – Nergis Sahin

Funda Ilhan – Belma

Azra Aksu – Elif

Cemre Baysel – Ada Tözün

Emrah Ben – Aslan

Osman Cavci

Ozan Daggez – Evren

Altan Erkekli – Zafer

Sugdem Gözalir – Piril

Zafer Sahin

Asli Sümen – Tugçe Dikman

Irem Yüksel – Selin

Anil Çelik – Ali

Tugba Çom – Yasemin

Enver Ceylan Enver Ceylan

0 Comments

Yorum Gönder