Sen Çal Kapımı Pina (Doğa Özüm) ifşa Resimleri Sevgilisi Yaşı

Uzun bir ara yeni bölümleri yayınlanmayan Sen Çal Kapımı dizisinin izleyici kitlesinin sosyal medya hesaplarına yoğun ilgisine karşılık sessiz kalmayarak kaldığı yerden devam ettirme kararı alan yapımcı senaryoda bazı değişikliklere gitmiştir.

Bunlardan en önemlisi güzelliğiyle renk katan Doğa Özüm dizide ki Pina karakterini canlandırmaktadır.

Sen Çal Kapımı Dizisi Pina Kimdir?

Sen Çal Kapımı dizisine Pina karakteri olarak katılan güzel oyuncunun gerçek adı soyadı Doğa Özüm’dür. Doğa Özüm 2. sezonda Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat’ın kuzeni Pina olarak görev yapacak. Daha önce bir çok dizide rol alan Doğa Özüm, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde Pina karakteri olarak rol alacak. İşte Pina rolünü oynayacak olan Doğa Özüm kimdir kısa bilgileri:Doğa Özüm Sen Çal Kapımı dizisinde Pina rolünde


Doğa Özüm Kimdir? Sen Çal Kapımı Pina

Sen Çal Kapımı dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Pina rolünü canlandıran oyuncu Doğa Özüm kimdir? Doğa Özüm 1997 İstanbul doğumludur. İlk kez Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı. Doğa Özüm son olarak Fox TV de yayınlanan Öğretmen dizisinde rol almıştı. Öğretmen dizisinde intihar eden Rüya Örnek rolünü canlandırmıştı ve Akif Öğretmen onun intihar sebebini araştırıyordu.








0 Comments

Yorum Gönder