Aşkın Tarifi Şebnem (İdil Sivritepe) Resimleri, Kimdir, Kaç Yaşında, Sevgilisi

Oyunculuk hayatında birbirinden önemli değerli dizilerde çeşitli karakterleri canlandıran güzel oyuncu İdil sivritepe hakkında bir kaç şey sizler için karalamak istedik.. 

Bu yazımızda Aşkın Tarifi adlı dizide Şebnem adlı karakteri canlandıracak olan İdil daha önce fenomen dizi İstanbullu gelin adlı diziden sonra ekranlarda gözükmeyen ünlü oyuncu özel hayatına dair Instagram'da yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden hiç düşmedi.

Bu yazımızda ise sizlere çok detaylı bilgiler hazırladık kimdir nereli yaşı kaç sevgilisiyle birlikteliği evlilikte yaşantısı nasıl gidiyor gibi soruların cevabı burada..

Kariyeri

Oyunculuk kariyeri Sil Baştan adlı dizide Duygu karakterini canlanadırarak başladı. Ardından 2015 yılında Çilek Kokusu adlı yaz dizisinde yeniden ön plana çıkmayı başardı. 2017 yılında ise bu kez İstanbullu Gelin adlı dizide boy gösterdi. Genç oyuncu şimdilerde ise Kanal D’nin yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi’de Şebnem karakteri ile ekranlara geri döndü. Dizi 7 Haziran 2021’de yayınlanmaya başladı. İnstagram hesabında 271 bini aşkın takipçisi bulunan oyuncu oldukça çok seviliyor.








İdil Sivritepe Yaşı

31 yaşında


Boyu

1,69


İdil Sivritepe Kilosu

54


İdil Sivritepe Nereli

İzmir


instagram hesabı

@idilsivritepe


Oynadığı dizi ve filmler

2014 – Sil Baştan – Duygu

2015 – Çilek Kokusu

2017 – İstanbullu Gelin

2021 – Aşkın Tarifi – Şebnem

0 Comments

Yorum Gönder