Aşkın Tarifi Naz Soyluer (Serra Arıtürk) Kimdir, Yaşı, İfşa Resimleri

Fenomen genç şimdi dizi oyuncusu, evet teknoloji elimizin altında bunu çok iyi değerlendirmek fark yaratmak ve farkedilmek bir anda hayatını değiştirecektir. Buna en güzel örneklerden bir yenisine de Serra Arıtürk imza atmıştır.


Fox TV kanalında yeni bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve sosyal medyada olumlu yorumlarla karşılaşan yapım ekibi gayet memnun ilerleyen bölümlerde daha fazla tanınması yüzlerin izleyici kitlesini sabit kılacaktır.

Kadir doğulu gibi büyük bir isimle oynayan youtuber fenomen Serra Arıtürk kariyeri hakkında sizlere birşeyler karaladım bu bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.


 



Kariyeri

Kariyerine ilk defa müzik ile başlayan genç oyuncu Youtube üzerinden yayınladığı şarkıları ile müzik kariyerinde başarıyla yürüdü. Güçlü sesi ve vokali ile hayran kitlesi edinen Arıtürk, çok küçük yaşlarda müziğe ilgi duymaya başladı. Ailesi sayesinde birçok caz ve klasik müzik konserlerine giden ve burada müziğe ilgi duymaya başlayan genç isim küçük yaşta müzik aletleri çalmaya başladı.

Kendi adına açtığı Youtube kanalında yaptığı cover ve şarkılarla dikkat çeken genç isim 2019 yılında “Kendimi Bilmeden” isimli ilk Single çalışmasını yayınladı. 2020 yılında ikinci single çalışması “Olmazdın“ı Aralık 2020 yılında video klip ile yayınladı. Aynı yıl Osman Çetin ile birlikte “Kimse Yok” isimli şarkıda eşlik etti.

Kariyerine müzik ile başlayan Arıtürk, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Aşkın Tarifi isimli dizide Kadir Doğulu ile birlikte başrolü paylaşacak. Dizide Naz Soyluer karakterine hayat verecek.

Serra Arıtürk Yaşı | Kaç Yaşında?

23

Kilosu

50

Serra Arıtürk Instagram Hesabı

@sariiturk

Sevgilisi

Genç oyuncunun sevgilisi Youtube fenomeni Berkcan Güven’dir.

Dizileri

2021 – Aşkın Tarifi (Naz Soyluer)

0 Comments

Yorum Gönder