Blu Çıplak 2. Sezon 6. Bölüm Ne Zaman? 3 Sezon Devam Edecek mi?

RTÜK'ten ihtar alan dijital platformlardan olan Blue TV uygulamasında yayınlanan Çıplak adlı dizi bir kaç bölüm yayınlandıktan sonra uzun bir süre yayından kaldırıldı biliyorsunuz ki.

Blue TV geliştiricileri ise bu tarz durumlardan en az zararla başa çıkmak uğruna belirli dizilere ve filmlere çocuk kilidi fonksiyonunu ekleyerek yaş kısıtlaması getirdi ve bu sayede tekrar yayınlanmaya başlayan Çıplak 2.sezonun ilk 5 bölümü yayınlandı ve izleyenlerin büyük bir merakla beklediği 6. Bölümde neler olacağıdır.


Çıplak 2.sezon 6.bölüm hakkında

Yönetmenliğini Can Evrenol‘un üstlendiği ve İphone ile çekilen ilk dizi olma özelliğine sahip olan dizi, Blu tv ekranlarında yayınlanmıştı. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi, ilk sezonu ile kendine münhasır bir seyirci kitlesi elde etmeyi başardı. TN Yapım imzası ile yayınlanan dizinin 2.sezonu ile devam edeceği açıklandı. Dizinin yine blu tv’de yayınlanması bekleniyor. İlk sezonda yer alan isimlerin yanında yeni isimlerin de dahil olacağı 2.sezonun adı ise ‘Ölenle Ölünmez’ olacak. Tamamı iphone ile çekilen projenin ikinci sezonunda İpek Erdem, Umut Kurt, Nilüfer Açıkalın gibi yeni isimler yer alacak. Senaryosunu Merve Göntem ve dizinin yönetmeni Can Evrenol‘un yazdığı dizinin yönetmenliğini yine Can Evrenol üstlenecek. Dizi 14 Aralık 2020’de RTÜK’ün Blu’tv’ye uyarısı üzerine kaldırıldı. Dizinin Blu tv’nin çocuk kilidi uygulamasını hayata geçirdikten sonra yeniden yayınlanacağını açıkladı.


2.sezon bölümleri Mayıs 2021 itibari ile yayınlanmaya başladı. 2.sezonun ilk 5 bölümünü izleyen blu tv abonelerinin aklındaki soru ise Çıplak 2.sezon 6.bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu oldu.

0 Comments

Yorum Gönder